مقاله ارزیابی خواص فتوکاتالیتی ضدمیکروبی نانوکامپوزیت پلی اتیلن کم تراکم رس – اکسید تیتانیوم برای بسته بندی مواد غذایی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خواص فتوکاتالیتی ضدمیکروبی نانوکامپوزیت پلی اتیلن کم تراکم رس – اکسید تیتانیوم برای بسته بندی مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خواص فتوکاتالیتی ضدمیکروبی نانوکامپوزیت پلی اتیلن کم تراکم رس – اکسید تیتانیوم برای بسته بندی مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی نانومواد و نانو تکنولوژی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
توانایی خاصیت فتوکاتالیتیکی یک فیلم نانوکمپوزیت پلی اتیلن چگالی کم حاوی نانوذرات اکسیدتیتانیوم – رس در کنترل جمعیت میکروبهای عامل فساد دربسته بندی محصول تازه باغبانی ارزیابی شد ازمایش واقعی روی گلابی تازه بسته بندی شده در فیلمهای نانوکمپوزیت و پلی اتیلن خالص به مدت 17 روز دردمای 5 درجه سانتیگراد تحت تابش لامپ فلورسنت معمولی انجام شد تعداد سلولهای باکتریهای مزوفیلیک دربسته های نانوفیلم پس از 17 روز تحت تابش فلورسنت با امواج 0/05 میلی وات برمتر مربع درحدود 40/29 درصدکاهش یافت درحالیکه دربسته های فیلم پلی اتیلن بدون نانوذرات اکسید تیتانیوم 34 درصد افزایش یافت روندی مشابه درشمارش کلونی های مخمرمشاهده شد به نحوی که کلون ها درفیلم نانوکمپوزیت 23 درصدکاهش نشان دادند ولد درفیلم معمولی تا 60 درصد افزایش یافتند پژوهش حاضر نشان داد که فیلم نانوکمپوزیت تولید شده با روش واکنشی مذاب به عنوان یک روش صنعتی می تواند به عنوان یک پلیمر ضدمیکروب در بسته بندی محصولات غذایی به کاربرده شود