مقاله دستیابی به تکنولوژی تولید نوار آنتی پیل در شرکت پلی اکریل ایران با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله دستیابی به تکنولوژی تولید نوار آنتی پیل در شرکت پلی اکریل ایران با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دستیابی به تکنولوژی تولید نوار آنتی پیل در شرکت پلی اکریل ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دستیابی به تکنولوژی تولید نوار آنتی پیل در شرکت پلی اکریل ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دستیابی به تکنولوژی تولید نوار آنتی پیل در شرکت پلی اکریل ایران با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: هفتمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن

تعداد صفحات: 5

چکیده:

پلی اتیلن ترفتالات (PET) یک پلی استر ترموپلاستیک می باشد که از واکنش استری فیکاسیون یک الکل دو ظرفیتی (نظیر اتیلن گلایکول EG) با یک کربوکسیلیک اسید دو ظرفیتی (نظیر دی متیل ترفتالات DMT یا ترفتالات اسید TPA) تولید می شود. از این پلیمر برای تولید انواع نخ و پارچه، بطری، فیلم و مواد پلاستیکی استفاده می شود. در صنعت تولید الیاف علاوه بر محصولات عادی (commodity)، جهت کاربردهای خاص محصولات ویژه ای با ارزش افزوده بالا نظیر cationic dying، micro fiber، bioactive، hollow fiber،flame retardant و ; تولید می گردد که الیاف low-anti pill یکی از این محصولات ویژه است که در صنعت پوشاک کاربرد فراوانی دارد.
تل یا پیل به گلوله های درهم پیچیده الیاف اطلاق می گردد که در اثر اصطکاک یا مالش بر سطح پارچه های تولیدی از الیاف مصنوعی یا مخلوط الیاف طبیعی و مصنوعی ایجاد گردیده و توسط یک یا چند رشته به منسوجات متصل می گردد. منسوجاتی که در معرض تل قرار دارند از لحاظ اقتصادی کم ارزش بوده و پس از مدتی بد منظر می گردند. ساخت الیاف آنتی پیل (مقاوم به تل) با قیمت تمام شده پایینتر از گذشته انگیزه فعالیت های پژوهشی بسیاری بوده است. شرکت پلی اکریل ایران نیز از سالیان گذشته تلاش وسیعی در جهت دستیابی به دانش فنی اولید این محصول آغاز نمود و نهایتاً با انجام مطالعات و آزمایشات مختلف ثمره تلاش و کوشش کارشناسان تولید و پروسس و تحقیقات به بار نشست و این شرکت هم اکنون در زمره محدود شرکت های صاحب تکنولوژی تولید الیاف آنتی پیل بوده و علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی قادر به رقابت با تولید کنندگان عمده جهانی از جمله هوخست آلمان و ساسای ترکیه می باشد. دستیابی به خاصیت آنتی پیل در الیاف مستلزم کاهش قوام (tenacity) الیاف است که با کاهش ویسکوزیته پلیمر ریسندگی ایجاد می گردند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.