مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 5
چکیده:
با مصرف بی رویه کودهای شیمیایی اثرات نامطلوب زیست محیطی متعددی از جمله انواع آلودگی های آب و خاک، فرسایش خاک و مشکلاتی در خصوص سلامتی انسان و دیگر موجودات زنده به وجود آمده است. در تحقیق حاضر بر آن هستیم تا با استفاده از مواد طبیعی مثل جلبکهای موجود در سواحل دریا، کودی آلی و سازگار با محیط زیست تهیه شود. بدین منظور اثر کود مایع جلبکی (Ulva fasciata(SLF در غلظت های 0، 2/5، 5، 7/5، 10 و 20 بر جوانه زنی گندم (Triticum, aestivum var, chamran) بررسی شده است. بر اساس نتایج حاصل بذور خیسانده شده با کود مایع جلبکی 20 درصد افزایش معناداری در شاخص های مورفولوزیکی و بیوشیمیایی مورد مطالعه نان داده است.