مقاله تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در نیمه دوم 1388 در علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه 52 تا 60 منتشر شده است.
نام: تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیاز
مقاله رژیم آبیاری
مقاله ژنوتیپ های بهاره
مقاله عملکرد سوخ
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی اثر رژیم های آبیاری بر عملکرد سوخ دو ژنوتیپ پیاز بهاره مورد کشت در اصفهان آزمایشی به صورت کرت های خرد شده – فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان در دو سال زراعی 84- 1383 و 85- 1384 انجام شد. کرت اصلی شامل رژیم آبیاری،در سه سطح بر اساس تبخیر از تشت تبخیر کلاس A )به ترتیب آبیاری پس از T1=50±3، T2=70±3 و T3=90±3 میلی متر تبخیر) و کرت های فرعی شامل ترکیب فاکتوریل دو ژنوتیپ بهاره پیاز (رقم یلوسوئیت اسپانیش و توده در چه اصفهان) و سه فاصله بوته روی ردیف (به ترتیب 5، 5/7 و 10 سانتی متر) بود. نتایج نشان داد که افزایش دور آبیاری سبب کاهش معنی دار عملکرد کل، عملکرد بازارپسند، قطر و ارتفاع سوخ تولیدی شد. بیشترین عملکرد کل و عملکرد بازارپسند (به ترتیب 867/6 و 761/5 کیلوگرم در متر مربع) در تیمار T1 تولید گردید. از نظر عملکرد، واکنش ار قام نسبت به افزایش دور آبیاری متفاوت بود به طوری که تحمل رقم یلو سوئیت اسپانیش نسبت به کم آبی بیشتر از توده درچه اصفهان بود. رقم یلو سوئیت اسپانیش دارای عملکرد کل، عملکرد بازارپسند و ارتفاع سوخ بیشتری نسبت به توده در چه اصفهان بود. اما قطر گردن، ماده خشک و مواد جامد محلول سوخ در توده در چه اصفهان به طور معنی داری بیشتر از رقم یلو سوئیت اسپانیش شد. عملکرد کل و عملکرد بازارپسند برای فواصل بوته 5 و 5/7 سانتی متر یکسان به دست آمد. اما با افزایش فاصله بوته از 5/7 به 10 سانتی متر، این دو پارامتر به طور معنی داری کاهش یافتند. فاصله بوته بیشتر سبب افزایش اندازه سوخ (قطر و ارتفاع) گردید.