مقاله بررسی ویژگی های آبکندها در حوزه های آبخیز سمل و گناوه در استان بوشهر با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی ویژگی های آبکندها در حوزه های آبخیز سمل و گناوه در استان بوشهر با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های آبکندها در حوزه های آبخیز سمل و گناوه در استان بوشهر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های آبکندها در حوزه های آبخیز سمل و گناوه در استان بوشهر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های آبکندها در حوزه های آبخیز سمل و گناوه در استان بوشهر با word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: سومین همایش ملی فرسایش و رسوب

تعداد صفحات: 4

چکیده:

فرسایش آبکندی به دلیل اتصال نقاط بالادست حوزه آبخیز به مناطق پایین دست و فراهم آوردن امکان انتقال رسوب و آلاینده ها، قطع راه های ارتباطی و خسارات مالی فراوان برای اراضی زراعی، منابع طبیعی و تاسیسات زیر بنایی از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد. در این تحقیق توزیع مکانی مناطق آبکندی استان بوشهر با استفاده از اطلاعات مدیریت آبخیزداری، عکس های هوایی 1:40000 و بازدیدهای میدانی، بررسی و تهیه نقشه پراکنش آنها با مقیاس 1:250000 فراهم گردید. مناطق آبکندی دارای مساحت بزرگتر از 500 هکتار بصورت دقیق از نظر ویژگی های اقلیمی، خاکشناسی، کاربری اراضی، مورفومتریک ، پوشش گیاهی و غیره مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. سپس در هر اقلیم دو منطقه آبکندی انتخاب و در هر منطقه 3 آبکند معرف تعیین وبرداشت نمونه خاک از سر و طول آبکند، نقشه برداری از پلان عمومی و نیمرخ طولی و اندازه گیری عرض بالا، پایین وعمق صورت گرفت.
اطلاعات حاصله نشان می دهد آبکندهای استان بوشهر در هر 6 اقلیم پراکنشداشته در حالیکه در اقلیم فراخشک گرم تمرکز بیشتری دارند. مساحت فرسایش آبکندی حدود 29400 هکتار در استان بوشهر می باشد که عمدتا دارای پلان عمومی پنجه ای یا شاخه درختی بوده و مقطع U شکل درمناطق دشتی و V شکل درمناطق تپه ای می باشند. مطالعات خاکشناسی آبکندها نشان می دهد که از لخاظ بافت خاک تفاوتی میانکنارخندق و سر هدکت وجود ندارد و اکثر بافت های نمونه های برداشت شده لومی، لومی سیلتی، لومه ماسه ای بوده است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.