مقاله ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386در1385 در مقایسه با روش های استاندارد با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386در1385 در مقایسه با روش های استاندارد با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386در1385 در مقایسه با روش های استاندارد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386در1385 در مقایسه با روش های استاندارد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386در1385 در مقایسه با روش های استاندارد با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: یازدهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 8

چکیده:

بطور کلی مواد غذایی کاربرد عمومی داشته و همواره مشتری زیادی دارند، بنابراین ممکن است افراد سودجو با توجه به بازار پرفروش آن برای کم کردن هزینه های تولید به تقلب های متعدد دست بزنند و از این راه سلامت مردم را به خطر بیاندازند. بیشتر این تقلب ها در مواد اولیه کارخانه های مواد غذایی بود ه و می تواند مشکلات متعددی را برای مسئولان نظارتی مربوطه به وجود آورد. این پژوهش به منظور ارائه دو روش جدید در تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی ایران سال های 1386-1385 در مقایسه با روش های استاندارد انجام گردید. پژوهش با طراحی تشخیصی بر روی 60 نمونه آبلیمو از 44 کارخانه تولید کننده آبلیمو تولیدی ایران در سال 1386 و در دو فصل مختلف انجام گرفت. پس از مراجعه به مراکز عمده عرضه در سطح منطقه کاشان، تهران، قم و شیراز آبلیموها نمونه برداری شده و به آزمایشگاه انتقال یافت. سپس آزمایشات جدید تعیین مقدار چرخش نوری (با روش پلاریمتری) و ترکیبات پلی فنلیک (با روش اسپکتروفتومتری) طبق کتب مرجع برای تشخیص تقلبات آبلیموهای تولیدی کشور و آزمایشات بریکس، اسیدیته و pH با روش های استاندارد انجام و نتایج حاصل با مورد آنالیز آماری قرار گرفت. استفاده از آزمون t مورد آنالیز آماری قرار گرفت. وضعیت چرخش نوری و ترکیبات پلی فنلیک آبلیموهای تولیدی کشور نشان می دهد که میانگین چرخش نوری و ترکیبات پلی فنلیک نمونه های تقلبی به ترتیب 1/72 و 0/7 بود و نتایج در هر 2 مورد بین نمونه های طبیعی و تقلبی از نظر آماری معنی دار می باشد ( 0/0001 > p ) . همچنین میانگین بریکس، اسیدیته و pH تمامی نمونه های تقلبی بترتیب 8/61 درصد ، 6/32 گرم در 100 گرم و 2/6 بوده است ( در تمامی موارد طبیعی بود.) میزان چرخش نوری نمونه های تقلبی بالا و ترکیبات پلی فنلیک نمونه های تقلبی پایین بود. همچنین از نظر وجود از طرف دیگر میزان بریکس، اسیدیته و pH تمامی نمونه ها (طبیعی و تقلبی) طبیعی بود. با توجه به استفاده تقلبات گسترده در تولید آبلیمو، پیشنهاد می شود مسئولین ذیربط اقدامات لازم در افزودن روش های شناسایی و آزمونهای کشف تقلب آبلیمو در استاندارد ملی کشور این محصول را بعمل آورند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.