مقاله تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
این پژوهش با هدف تهیه نقشه تناسب دمایی اراضی زراعی استان گلستان به منظور کشت گندم پاییزه با استفاده از GIS انجام گرفت. به این منظور از داده های هواشناسی بلند مدت ایستگاههای هواشناسی سینوپتیک استانهای گلستان، سمنان، خراسان شمالی و مازندران استفاده شد. پس از اطمینان از نرمال بودن داده ها، با استفاده از روش میانیابی کریجینگ جهانی لایه های دماهای اصلی برای هر ماه طی فصل رشد گندم منطقه تهیه شد. نقشه نهایی دماهای اصلی از میانگین لایه های ماهانه بدست آمد. با رویهم گذاری نقشه های دماهای اصلی، نقشه تناسب دمایی برای کشت گندم پاییزه تهیه شد. نتایج میانیابی نشان داد، نمیتوان مدلی را به عنوان برترین مدل برای میانیابی دمای تمام ماهها معرفی نمود و باید در میان یابی دمای هر ماه، تمامی مدلها مورد بررسی قرار گرفته و میانیابی براساس برترین مدل انجام گیرد. همچنین نتایج نشانداد که استان گلستان از دیدگاه دمای بیشینه برای کشت گندم پاییزه محدودیت ندارد. نتایج رویهم گذاری نقشه های دماهای اصلی نشانداد که 694552 هکتار از اراضی زراعی استان گلستان (معادل 94 درصد مساحت اراضی زراعی) در کلاس نسبتاً مناسب قرار دارد و دما از عوامل محدود کننده اصلی تولید و عملکرد گندم نبوده و لازم است سایر عوامل مؤثر بر تولید و عملکرد گندم مورد مطالعه قرار گیرند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.