مقاله بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 4
چکیده:
آنتیبیوتیک در جیرهی غذایی جوجههای گوشتی به منظور بهبود راندمان افزایش وزن ضریب تبدیل غذایی، بهبود وضعیت سلامتی، بهبود کیفیت محصول از قبیل کاهش درصد چربی، افزایش میزانپروتئین در گوشت تاثیر بر متابولیسم و عملکرد روده به کار میروند. با وجود تمام فوایدی که استفاده از آنتیبیوتیکها دارد، به دلیل وجود نگرانی در مورد عوارض جانبی این ترکیبات مانند پیدا شدن گونههایمیکروبی مقاوم به آنتیبیوتیکها و باقی ماندن بقایای آن در محصولات نهایی و اثرات سوء آن بر مصرف کننده اتحادیه اروپا از ژانویه سال 2006 ممنوعیت استفاده از آنتی بیوتیکها را اعلام کرد. در این مقالهسعی شده است راهکارهای موثر به منظور کاهش این خطرات, از جمله استفاده از گیاهان دارویی مورد بررسی قرار گیرد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.