مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
درسالهای اخیر بهبود طبیعی خواص بافتی محصولات لبنی با بهره گیری از پلی ساکاریدهای خارج سلولی Exopolysaccharide یا eps میکروبهای آغاز گربه شدت مورد توجه قرارگرفته است بخصوص که بحث هایی در خصوص اثرات مثبت این پلی ساکاریدها روی سلامتی مصرف کننده نیز مطرح شده است اگزوپلی ساکارید های متنوعی از نظر ترکیب قندی و بار الکتریکی توسط باکتریهای اسید لاکتیک تولید می شوند دراین نوشته به شکلی ساده ولی علمی نحوه و میزان تولید تاثیر شرایط محیطی روی تولید اثر عوامل محدود کننده و ارتباط رئولوژیکی و ارگانولپتیکی این پلی ساکارید ها با فراورده های لبنی تخمیری شرح داده شده است. درنهایت می توان نتیجه گرفت بکاریگری اگزوپلی ساکاریدهای باکتریهای لاکتیکی درفراورده های فوق نه تنها از لحاظ رئولوژیکی باعث ایجاد بافت نرم و خامه ای شکل با حداقل سینرژیس می شود بلکه از لحاظ ارگانولپتیکی منجر به تقویت عطر طعم و احساس دهانی مطلوب می گردد.