مقاله اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم در Ph های گوناگون با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم در Ph های گوناگون با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم در Ph های گوناگون با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی کارامدی و ارتقای اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم با استفاده از تیمار در PH های متفاوت برعلیه باکتریهای اشریشیا کولای O157:H7 و استافیلوکوکوس اورئوس صورت پذیرفت. لیزوزیم در غلظتهای 100 ، 200 ، 400 ، 800 ، 1600 میکروگرم / میلیگرم تهیه و اثرات ضد باکتریایی آن در حضور فاکتور PH (4، 5 ، 6،7 ,و غلظتهای نمک (0/5 ، 2 ، 4 و 6 درصد) به صورت جداگانه و سپس ترکیبی بررسی گردید.