مقاله ژئوشیمی اکلوژیت های شاندرمن، تاکیدی بر ماهیت پروتولیت آن با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ژئوشیمی اکلوژیت های شاندرمن، تاکیدی بر ماهیت پروتولیت آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوشیمی اکلوژیت های شاندرمن، تاکیدی بر ماهیت پروتولیت آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله ژئوشیمی اکلوژیت های شاندرمن، تاکیدی بر ماهیت پروتولیت آن با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه 431 تا 444 منتشر شده است.
نام: ژئوشیمی اکلوژیت های شاندرمن، تاکیدی بر ماهیت پروتولیت آن
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله البرز
مقاله شاندرمن
مقاله اکلوژیت
مقاله ژئوشیمی
مقاله پالئوتتیس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اکلوژیت های شاندرمن در غرب شهرستان شاندرمن، کوه های تالش، برونزد دارند. سنگ مادر این اکلوژیت ها، ترکیب بازالتی داشته است. بررسی های ژئوشیمیایی نشان می دهد که بیشتر آن ها ماهیت تولئیتی دارند. عدد منیزیم (Mg#) نسبت به Cr و Ni نمونه ها نشان می د هد که آن سنگ ها جدایش الیوین و پیروکسن را تجربه کرده اند. نمودار عنکبوتی اکلوژیت ها جدایش بیشتر الیوین در مقایسه با پیروکسن را نشان می دهد. بررسی عناصر کمیاب همراه با اکسیدهای اصلی نشان می دهد که این نمونه ها تغییرات مهمی در مقدار اکسیدهای اصلی، طی دگرسانی کف اقیانوس و فرورانش (بجز سدیم و آهن) را تجربه نکرده اند. بر اساس مجموع عناصر نادر خاکی (REE)، این نمونه ها به دو دسته کلی قابل تقسیم اند. گروه اول دارای مجموع REE (میانگین حدود، 131ppm) و مقدار (La/Lu)N میانگین 06 است. گروه دوم دارای مجموع REE (میانگین، 2139ppm) و نسبت (La/Lu)N آن میانگین (32ppm) است. الگوی REE بهنجار شده به کندریت این نمونه ها قابل مقایسه با N-MORB و E-MORB است. پیدایش هر دو نوع مورب تهی و غنی شده نشان می دهد که همه گوشته تولید کننده سنگ مادر اکلوژیت های شاندرمن همگن نبوده یا نرخ ذوب های مختلفی را تجربه کرده اند که همراه با تغییر رژیم از سرعت گسترش پایین (SSR) به بالا (FSR) بوده است.