مقاله عملکرد قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرهای اصطکاکی دورانی (RFD) با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عملکرد قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرهای اصطکاکی دورانی (RFD) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرهای اصطکاکی دورانی (RFD) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله عملکرد قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرهای اصطکاکی دورانی (RFD) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در سازه و فولاد از صفحه 93 تا 105 منتشر شده است.
نام: عملکرد قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگرهای اصطکاکی دورانی (RFD)
این مقاله دارای 13 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میراگر
مقاله میراگر اصطکاکی دورانی
مقاله شاخص عملکرد
مقاله انرژی هیسترزیس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
میراگرهای اصطکاکی به علت هزینه پایین و کارایی مناسب در دسته سیستم های کنترلی غیر فعال جایگاه خوبی دارند. در تعیین بار لغزش بهینه میراگرهای اصطکاکی، شاخص های عملکرد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین روش ساده شده ای نیز در تعیین بار لغزش بهینه میراگرهای اصطکاکی پال بررسی شده است. میراگر اصطکاکی دورانی در سال 2000 معرفی شد. بر روی این میراگر بررسی های عددی و آزمایشگاهی صورت گرفته است. در این مقاله با انجام 540 تحلیل دینامیکی غیر خطی، قابهای خمشی فولادی مجهز به میراگر اصطکاکی دورانی با بارهای لغزش متغیر، بررسی شدند. این تحلیل ها بر روی سه ساختمان با ارتفاع های مختلف و تحت شتاب نگاشتهای متفاوت انجام شد. در ضمن نیروی لغزش بهینه از روش ساده شده نیز به دست آمد. این نتیجه حاصل شد، که شاخص های عملکرد مختلف میراگر جوابهای تقریبا یکسانی را در تعیین بار لغزش بهینه نتیجه می دهند. عملکرد میراگر با افزایش ارتفاع سازه بهبود می یابد. همچنین خطای روش ساده شده در تعیین بار لغزش میراگر های اصطکاکی دورانی کمتر از 2 درصد، در مقایسه با روش دقیق می باشد.