مقاله رتبه بندی و ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) مطالعه موردی: (شعب مرکزی بانک صنعت و معدن کشور) با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رتبه بندی و ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) مطالعه موردی: (شعب مرکزی بانک صنعت و معدن کشور) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی و ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) مطالعه موردی: (شعب مرکزی بانک صنعت و معدن کشور) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله رتبه بندی و ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) مطالعه موردی: (شعب مرکزی بانک صنعت و معدن کشور) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در پژوهشگر (مدیریت) از صفحه 47 تا 61 منتشر شده است.
نام: رتبه بندی و ارزیابی عملکرد بانک با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) مطالعه موردی: (شعب مرکزی بانک صنعت و معدن کشور)
این مقاله دارای 15 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA)
مقاله ارزیابی عملکرد
مقاله تاکسونومی (Taxonomy) و رتبه بندی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ارزیابی عملکرد منابع انسانی و ارایه روشهای برای بهبود بهره وری آنان یکی از مهمترین مسایلی است که می تواند در افزایش کارایی یک سازمان از جمله بانک ها موثر واقع شود. هدف اصلی از پژوهش رتبه بندی و ارزیابی عملکرد شعب مرکزی بانک صنعت و معدن سراسر کشور از نقطه نظر شاخص های منابع انسانی در سال 1386 می باشد. برای این منظور، بعد از رتبه بندی شعب بانک به وسیله روش ناپارامترPCA ، برای تعیین و تصدیق اعتبار مدل PCA، نتایج حاصل از رتبه بندی این مدل را با نتایج حاصل از رتبه بندی مدل تاکسونومی مقایسه شده است. لازم به ذکر است که در این پژوهش شعبه های مرکزی بانک صنعت و معدن سراسر کشور، واحدهای تصمیم گیرنده(DMUs) مورد مطالعه می باشند و شاخص های انگیزش کارکنان، احساس مسوولیت، خلاقیت و نوآوری، روابط با دیگران، عملکرد فرد در سازمان، کیفیت انجام کار، مهارتها و تواناییها، نظم و انضباط به عنوان شاخص های خروجی و شاخص های تعداد پرسنل، ساعات آموزش، هزینه آموزش و تحقیقات به عنوان شاخص های ورودی در نظر گرفته شده است. این تحلیل بیان می کند که ضریب همبستگی بین دو مدل به عنوان شاخصی بر ارزیابی عملکرد خیلی به عدد یک نزدیک است و به این مفهوم است که رتبه بندی شعب بانک مورد مطالعه به روش PCA از دقت بالایی بر خوردار می باشد.