مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word :

مقاله کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه 1 تا 8 منتشر شده است.
نام: کاربرد ایزوترم های جذب دو و سه پارامتری در جذب زیستی اورانیم توسط مخمر نان
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جذب زیستی اورانیم
مقاله مخمرنان
مقاله آلژینات کلسیم
مقاله کروم (VI)
مقاله مدل سازی
مقاله ایزوترم تعادلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق جذب زیستی اورانیم از محلول های آبی توسط مخمرنان و مخمرنان تثبیت شده بر پایه کلسیم آلژینات، در دمای 30oC مورد مطالعه قرار گرفت و ایزوترم های تعادلی جذب دو پارامتری و سه پارامتری مدل سازی شدند. در ادامه، اثر حضور یون کروم (VI) بر میزان جذب اورانیم توسط مخمرنان تثبیت شده بررسی شد. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که pH بهینه برای جذب اورانیم توسط مخمرنان تثبیت شده و مخمرنان آزاد به ترتیب برابر 5 و 55 می باشد. بررسی تاثیر غلظت اولیه اورانیم بر میزان جذب نشان داد که با افزایش غلظت اولیه اورانیم، میزان جذب افزایش می یابد و این افزایش می یابد و این افزایش در غلظت های پایین تر، تا رسیدن به یک مقدار ثابت، شدیدتر می باشد. نتایج تجربی نشان داد که میزان جذب اورانیم بر روی مخمرنان تثبیت شده به مراتب بیش تر از مخمرنان می باشد. میزان جذب برای مخمرنان تثبیت شده و مخمرنان آزاد در pH بهینه مربوط به هر کدام، طی زمان تماس 24 ساعت و با مقدار زیست توده ای 1g/l در غلظت های پایین، به ترتیب، حدود 90 و 50 درصد و در غلظت های بالا، به ترتیب، حدود 80 و 15 درصد به دست آمد. ایزوترم های جذب مورد مطالعه شامل 2 مدل دوپارامتری لانگمویر و فروندلیش و مدل سه پارامتری ردلیش – پترسون می باشند. برای یافتن بهترین ایزوترم، از سه روش تحلیل خطا برای بررسی نتایج تجربی استفاده شد. این روش ها شامل ضریب همبستگی، خطای ریشه میانگین مربعی و آزمون مجذور کی می باشد. تحلیل خطاها نشان داد که مدل سه پارامتری بهتر می تواند جذب زیستی اورانیم را در مقایسه با مدل های دوپارامتری برازش کند. هم چنین میزان جذب بیشینه برای دو زیست توده مخمرنان تثبیت شده و مخمرنان آزاد، توسط ایزوترم لانگمویر، به ترتیب، برابر 5928 و 73 mg/g محاسبه شد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.