مقاله ار ز یابی بعضی خواص فی زیکی ومک ا نی کی ف یلم های خوراکی برپا یه گلوتن – لیپ ید وبررسی اثر پوششی آنها رافز ایش زمان ماندگاری نان ح جیم با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ار ز یابی بعضی خواص فی زیکی ومک ا نی کی ف یلم های خوراکی برپا یه گلوتن – لیپ ید وبررسی اثر پوششی آنها رافز ایش زمان ماندگاری نان ح جیم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ار ز یابی بعضی خواص فی زیکی ومک ا نی کی ف یلم های خوراکی برپا یه گلوتن – لیپ ید وبررسی اثر پوششی آنها رافز ایش زمان ماندگاری نان ح جیم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1387
محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
فیلم های ت رکیبى متشکل از گلوتن گندم بعنوان ج زء ساختاری و دو ماده لیپی دی (موم زنبور عسل و دی استیل تارتا ریک استر منو گلیسریدDATEM) به عنوان موانع رطوبت جهت آزمونهای نفوذپ ذی ری نسبت به بخارآب ، انحلال در آب و خواص مک انیکى مورد مطالعه قرار گرفتن د. سه فرمو لاس یون تهیه گر دید که شامل :گلوتن بدون ماده لیپید ی ، گلوتن وDATEM گلوتن و موم زنبور عس ل. برای جل وگی ری از رشد کپکها ماده سوربات به دو پوشش گلوتن – داتم وگلوتن -موم عسل اضافه شده و این پوششها برروی نان همبرگر اسپری شدن د. سفتی نانهای پوشش داده شده و بدون پوشش با آزمون تراکم پ ذی ری نان طی روزهای 1و3و5با قرار گرفتن آنها در کیسه های پلی ا تیلنى و طی روزهای 1 2 و 3 بدون کیسه های پلی ا تیل نى مورد ار زی ابی قرار گرف ت. نت ایج نشان داد که نان پوشش داده شده با پوشش گلوتن -موم عسل کمترین سفتی را داش ت.